€ 12,50 per persoon (min 6) doe-het-zelf verhuur thema feest kisten met een creatief knutselpakket voor een geslaagde en goedkope creatieve doe-het-zelf workshop thuis.

Voor een leuk en goedkope worskhop thuis of op locatie bieden wij verhuur thema feest kisten met een doe-het-zelf knutsel pakket. Zo kun je op een "doe het zelf" manier zelf een creatieve workshop organiseren voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenavond, familiedag of 12+ kinderfeestje thuis zonder veel voorbereiding en voor een goede prijs. Duur ongeveer 2 uur.

-Reserveer hier!-

Vermeld svp de datum waarop u de kist wil ophalen, welke kist u wil reserveren en voor hoeveel personen de aanvraag is. Wij sturen u dan een passend voorstel.

Inhoud

 Onze verhuurkisten bevatten afgestemd op het aantal deelnemers:

- Voldoende verbruiksmaterialen.

- Duidelijke instructie en voorbeelden.

- Gereedschappen.

Voorwaarden

  • Voor het gebruik van de materialen geldt: Een "goed huisvaderschap afspraak". Jouw-Creatie verwacht spullen heel en schoon retour. Vervanging wordt indien van toepassing tegen kostprijs in rekening gebracht

  • Voor het gebruik van verbruiksmaterialen geldt: Een "fair use policy". Je gebruikt niet meer dan je normaal nodig zou hebben op basis van de werkinstructies. Eventueel extra verbruik of achtergebleven materialen brengen wij tegen kostprijs in rekening.

  • Per kist geldt een borg van € 50 euro. Verrekeningen van defecten en overmatig verbruik/achtergehouden spullen worden hiermee verrekend. Alleen zo kunnen we onze scherpe prijs blijven hanteren.

  • Jouw-Creatie kan door de huurder niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel opgelopen schade, letsel of ongelukken.

  • De huurder zal de gebruiksaanwijziging/veiligheidsvoorschriften aandachtig doornemen alvorens van start te zullen gaan.

  • Betaling is contant. Bij het afhalen van de spullen s.v.p. gepast betalen.

  •  Vergeet uw legitimatie niet mee te brengen om de huurovereenkomst af te sluiten.